Ik ben Dunja Tagliola, werkzaam als zelfstandige en woonachtig in het mooie Nijmegen.
Ik ondersteun (GGZ) instellingen, vrijgevestigde praktijken en overige dienstverlenende organisaties op het gebied van zorgadministratie en officemanagement gerelateerde werkzaamheden.

Ik heb jarenlang werkervaring opgedaan op verschillende gebieden en in diverse branches, zowel commercieel – als zorggerelateerd. Dit heeft mij gevormd tot een veelzijdige werkneemster, waardoor ik zeer breed inzetbaar ben.
Ik heb gewerkt in functies als officemanager, praktijkmanager, kwaliteitsfunctionaris / zorgadministrateur en applicatie consultant bij een bedrijf dat EPD software ontwikkelt voor GGZ praktijken en -instellingen.

Na een aantal jaar in deze functies werkzaam te zijn geweest, besloot ik om voor mezelf te beginnen en heb ik Conti-nu bedrijfsondersteuning opgericht. Als zelfstandig ondernemer is er een fijne balans ontstaan tussen werk en privé. Ik doe wat ik leuk vind en door de afwisselende werkzaamheden, blijf ik mezelf steeds ontwikkelen en voorkom ik dat ik niet vastroest in een vaste kantooromgeving.

Ik ben enthousiast, oplossingsgericht, servicegericht, commercieel ingesteld en ik heb altijd oog voor detail. Daar waar u vastloopt, ontzorg ik u graag. Ik werk zelfstandig, maar werk ook graag in teamverband.
Ik ben pas tevreden wanneer ik opdrachten met een goed resultaat af kan ronden.

Nieuwsgierig geworden naar mij als persoon en wat Conti-nu bedrijfsondersteuning voor u of uw organisatie kan betekenen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Hartelijke groet,
Dunja Tagliola