Ik ben Dunja Tagliola en woon samen met mijn gezin en honden Saar & Guus in het mooie Nijmegen.
Ik heb inmiddels jarenlange werkervaring opgedaan op verschillende gebieden en in diverse branches, zowel commercieel – als zorg gerelateerd.
Dit heeft mij gevormd tot een veelzijdige werkneemster, waardoor ik zeer breed inzetbaar ben.
Ik heb gewerkt in functies als officemanager, praktijkmanager, kwaliteitsfunctionaris / zorgadministrateur en applicatie consultant bij een bedrijf dat EPD software ontwikkelt voor GGZ praktijken en instellingen.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ben ik per 1 april 2022 mijn eigen bedrijf “Conti-nu bedrijfsondersteuning” gestart. Ik ben enthousiast, oplossingsgericht, servicegericht, commercieel ingesteld en ik heb altijd oog voor detail.
Daar waar u vastloopt, ontzorg ik u graag. Ik werk zelfstandig, maar werk ook graag in teamverband. Ik ben pas tevreden wanneer ik opdrachten met een goed resultaat af kan ronden.

Nieuwsgierig geworden naar mij als persoon en wat Conti-nu bedrijfsondersteuning voor u of uw organisatie kan betekenen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Graag tot ziens!
Dunja Tagliola